Ofrena d’exemplars del 56è premi a Omnium Cultural

El dia 17 de desembre, a les dependències d’Òmnium Cultural, Mn. Enric Subirà, president del premi literari Amadeu Oller, va fer ofrena al vicepresident, Marcel Mauri, exemplars del 56è premi, enguany atorgat pel jurat a  la poetessa inèdita Juana Dolores Romero per la seva obra Bijuteria. Mossèn Subirà  va manifestar la voluntat que se’n fes arribar un exemplar al nostre president Jordi Cuixart i a tots els presos polítics i exiliats desitjant que en la propera edició pogués fer-los entrega personalment i en llibertat. A l’acte d’entrega també hi va assistir la senyora Maria Montané, de l’organització del preuat guardó, la senyora Pilar Vallès, directora general d’`Òmnium i Frederic Zorrilla en representació de la Junta de Sants-Montjuïc que van tractar sobre la signatura d’un nou conveni de col·laboració per als dos propers anys, per donar continuïtat a la col·laboració que es va iniciar el 2017. 

Des del barri de la Bordeta, al bell mig del districte de Sants-Montjuïc, la cultura catalana descobreix cada any un nou valor cultural i Òmnium Sants-Montjuïc, fent honor a un dels principis fundacionals de l’entitat, no vol faltar a la cita.  

(El prestigiós certamen literari  Amadeu Oller, que organitza la parròquia de Sant Medir, fou instituït el 1964 i els destinataris són joves poetes inèdits menors de trenta anys).

Text original: https://www.omnium.cat/ca/premi-literari-amadeu-oller2020/

A %d bloguers els agrada això: